Over Myanmar

Myanmar wordt steeds populairder onder toeristen. Geheel terecht want het land is anders dan elke andere plek die je ooit gezien hebt. Het land is uniek. Zodra je land kom je in een totaal andere wereld terecht; een land waar mannen rokken dragen (de longyi), waar vrouwen witte make-up dragen (thanakha) en oude tradities nog steeds stand houden. Myanmar is één van de meest authentieke landen in heel Azië. Wat je reis door Myanmar zo fascinerend maakt is dat je in een land terecht komt waar je nog het échte Azië vindt. Globalisering of westerse aspecten zijn hier nog niet bekend!

Myanmar nodigt je uit in een andere tijd. In het land zijn geen 7-Eleven supermarkten, je mobiele telefoon werkt hier niet en als je al internet hebt is dit bijzonder traag. Je wordt verplicht mee te gaan in de cultuur en tradities en dit is helemaal niet erg. Daar komt nog eens bij dat het de inwoners van Myanmar totaal anders zijn dan het jarenlange regime. Ze zijn bijzonder vriendelijk, humoristisch en behulpzaam. Het is een unieke ervaring die je nooit meer vergeet!

Als je nog twijfelt of je wilt reizen in Myanmar kijk dan eens rond. Je vindt hier informatie over de inwoners van Myanmar, het geloof en de tradities in het land en het fascinerende landschap van Myanmar. Onmisbare informatie dus!