Disclaimer

Myanmar-Expert probeert zijn bezoekers zo goed mogelijk te informeren over het reizen in Myanmar. Wij zijn een onafhankelijke website en hebben daardoor geen voorkeuren voor bepaalde landen of steden die voortkomen uit commerciële redenen. De site staat sinds 20 Juni 2013 online en is nog volop in aanbouw. In de nabije toekomst hopen we de informatie over Myanmar nog specifieker te kunnen verstrekken en onze kennis nog verder uit te kunnen breiden. Mocht je nog vragen, tips of suggesties hebben dan horen we dat graag. Stuur een mailtje naar contact (at) myanmar-expert.nl en dan kijken wij er zo snel mogelijk naar.

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door Myanmar-expert.nl, de eigenaar, met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Myanmar-expert.nl is derhalve niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan Myanmar-Expert.nl te worden verzocht.

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website, te weten Fluut Creative VOF;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.